WERK SAMEN 30 DAGEN VANUIT HUIS AAN EEN GEZONDE LIFESTYLE, RITME EN STRUCTUUR

WE ARE PROGRAMMA:

  • Wekelijkse (online) coaching over je ritme, structuur en lifestyle
  • Handige Foodguide met tips over gevarieerde voeding
  • Dagelijks live workouts met je buddy's en trainer op jouw niveau
  • Persoonlijk voedingsplan voor jou/je gezin via de VYTAL app
  • Gepersonaliseerde thuis work-outs
  • Niet alleen, maar sámen gezond de zomer in
LET'S DO THIS!

HET PROGRAMMA START OVER:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

WAAROM HET 'WE ARE' PROGRAMMA

Ondanks alles merken wij dat veel mensen behoefte hebben aan een nieuwe structuur en regelmaat en een stukje sociale verbintenis. Vooral op het gebied van gezonde voeding, werk/privé combineren en training. Ze willen niet thuis zitten en afwachten totdat alles weer open is en willen aan de bak.  

Daarnaast wijst onderzoek ook nog eens uit dat er een verband is tussen overgewicht en het coronavirus (75% van de IC-patienten is te zwaar).

Een goed moment om actie te ondernemen. 

Vandaar dat wij onze programma's hebben omgegooid en een geheel nieuw programma hebben opgezet; het WE ARE programma. Een online programma van 4 weken dat je alleen, maar ook samen met een vriend/in of je familie kan doen. Waar wij jullie helpen bij het creëren van een gezond voedingspatroon, ritme, structuur, een gezonde leefstijl en training. Juist in deze tijd!

Doe het samen, om elkaar te motiveren en het sociale contact te vergroten!'

 

WAT HOUDT HET PROGRAMMA IN

Als je al eens eerder een van onze programma's hebt gevolgd, weet je dat we staan voor exclusiviteit en kwaliteit. Dit betekent dat wij werken met kleine groepen en veel interactie. Het is geen standaard 'one-size-fits-all' online programma. We gaan persoonlijk op jouw situatie in, zodat het voor jou gaat werken op jouw manier.

30 DAGEN
In 30 dagen creëren jullie/jij een basis voor een gezonde leefstijl door middel van coaching en training.

30 dagen

GEPERSONALISEERD VOEDINGSPLAN VIA APP
Je krijgt toegang tot de VYTAL app, waarbij er gepersonaliseerde menu's voor jou en je gezin worden samengesteld aan de hand van jullie doelen. Super handig en makkelijk in gebruik. Geheel naar smaak aam te passen.

Vytal App

LIVE WORKOUTS
Elke dag kan kunnen jullie live (online) meedoen met een fysieke training begeleid door je eigen Personal Trainer van The Power Community. De trainingen worden afgestemd op jullie eigen niveau.

Live Workout

FOODGUIDE
Je ontvangt onze Foodguide. Hier staan de principes van gezonde voeding in en praktische tips. Deze guide helpt jou bewuste voedingskeuzes te maken.

Foodguide
Online coaching

ONLINE COACHINGSESSIES
Één uur per week live online coaching. Hier besteed de coach aandacht aan het creëren van structuur en een gezonde leefstijl voor jullie. Deze coaching is interactief en online.

Opdrachten

INTERACTIEVE OPDRACHTEN
Alle informatie die je krijgt is één ding. Het uitvoeren in de praktijk daarvan is belangrijk. Met deze interactieve opdrachten uit de coachingsessies ga je je nieuwe gezonde lifestyle ook echt 'leven'.

Thuisworkout

THUIS WORKOUTS
Jullie krijgen
toegang tot een besloten groep met extra dagelijkse thuisworkouts die je alleen of samen in je eigen tijd thuis kan doen.

Sociaal

SOCIAAL
Isolement is voor niemand gezond. Als je voor al je sociale contacten de deur uit moest, dan ben je nu echt op jezelf. Juist nu is het belangrijk om te zorgen voor regelmaat, goede voeding en beweging. Wij maken het persoonlijk en bieden je een netwerk met gelijkgestemden waarmee je van die tijd alleen WIJ tijd gaat maken. Je bent niet alleen.

Huis

JOUW NIEUWE LIFESTYLE START HIER, NU EN VANUIT HUIS

Wil jij ook niet wachten tot alle sport scholen en lifestyle coaches weer open zijn? En wil je nu aan de bak, om aan je gezondheid te werken. Schrijf je dan nu in voor het programma en we beloven je, je gaat er geen spijt van hebben!

IK WIL STARTEN
We Are

KRIJG JE RITME EN STRUCTUUR TERUG

Inmiddels zijn we al een hele tijd verder in deze bizarre Corona tijd. Werken vanuit huis, je structuur en ritme omgooien, alle ballen hooghouden, weinig sociale contacten en onzekerheid zijn de orde van de dag. Hoe let jij in deze chaos op je voeding, ritme, gezondheid en fitheid? Je gezondheid is het fundament van je leven. Wij helpen je!

MOTIVEER ELKAAR EN DOE HET SAMEN

Ze zeggen 'Sport verbindt.' En dat doen we zeker met dit programma. Start nu alleen, of doe het samen met je partner, vriend/in of je familie. Werk aan je doelen en laat je door ons en je buddy's motiveren om fit en gezond de zomer tegemoet te gaan.

Samen
Zomer

EET GEZOND EN BLIJF GEZOND

Het is toch heerlijk als jij na deze periode weer fit en gezond de zomer in gaat? Leer over gezonde voeding en laat de app jouw persoonlijke maaltijd plan opstellen aan de hand van jouw doelen. Deze is geheel aan te passen aan jouw voorkeuren, en die van je familie. 

Het 'WE ARE' programma is een tijdelijk programma van: The Power Community.
Kijk voor info over ons bedrijf op:
www.thepowercommunity.eu

START NU

May
18

Het programma is nu 50% voordeliger dan onze reguliere programma's, namelijk: EUR 199.- excl. 9% BTW.

Laat je gegevens achter en er wordt contact met je opgenomen over de mogelijkheden en je doelen.

Ook als je nog vragen hebt kan je deze uiteraard stellen.

VUL HIERONDER JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN CONTACT OP.

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds