VOOR JOU VERZAMELDE INFORMATIE & ARTIKELEN:

ONDERSTEUNING BIJ NOODSCENARIO'S VOOR JE ONDERNEMING.

BRON: CROP

Bieden de huidige noodmaatregelen in deze Coronacrisis  voor jou als ondernemer te weinig soelaas en komt jouw bedrijf in nood? Dan is het raadzaam om andere scenario’s te gaan onderzoeken.  In dit artikel belicht CROP een aantal scenario’s.

LEES VERDER

MARKETING IN EEN CRISIS: 6 DO'S EN DON'T VOOR ONDERNEMERS

BRON: ONDERNAMEN

Paniekvoetbal en negatieve berichtgeving; onze LinkedIn-tijdlijnen staan er vol mee in deze roerige tijden. Maar wat kun je nu het beste online publiceren? Wat moet je doen als het gaat om je marketing? Is het nog wel gepast om die ene online advertentie te pushen? OnderNamen geeft je tips om op marketinggebied het beste te maken van deze verdraaid moeilijke situatie.

DEZE CURSUSSEN KUN JIJ DANKZIJ HET CORONAVIRUS GRATIS VOLGEN.

BRON: METRONIEUWS

Veel online cursussen waar je normaal voor zou moeten betalen worden dankzij de coronacrisis gratis aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld foto's leren bewerken, je topografieskills bijspijkeren of een cursus aan een paar van de beste universiteiten ter wereld volgen. Metronieuws verzamelde de leukste opties voor je. Lees het verder.

SAMEN MET JE KIDS SPELEN MET MEUBELS.

BRON: BINNENSPELEN, TIJD VOOR SPEL

Hoe maak je binnen spelen uitdagend? Hoe maak je gebruik van de dingen die je thuis hebt, zoals bijvoorbeeld je meubels? Binnenspelen en Tijd voor Spel hebben een leuke video voor je gemaakt met tips die jij kan gebruiken. Bekijk de video.

DE IMPACT VAN JE DARMSTELSEL OP JE FYSIEKE EN MENTALE GEZONDHEID.

BRON: OVERLOAD WORLDWIDE

Eet en leef je gezond, maar zie je geen fysieke veranderingen en voel je je futloos? Heb je weleens gehoord van je 'Second Brain'? En dat de oorzaak misschien heel ergens anders ligt? Je maag en darmstelsel heeft veel meer invloed op je fysieke en mentale gezondheid dan je denkt. Coen Luiken legt de werking van 'The Second Brain' in deze blog uit.

HET HUIS ALS KANTOOR EN SCHOOLKLAS TEGELIJKERTIJD.

BRON: ONDERNAMEN

Velen van ons werken thuis terwijl ook de kinderen thuis voor school aan het werk “horen” te zijn. Het zijn een hoop ballen die we in de lucht moeten houden. Inmiddels zijn we een tijdje onderweg en wat mij tot nu toe vooral verbaast is dat het internetnetwerk het redelijk doet terwijl wij met z’n allen tegelijk online zijn voor werk of school of ontspanning. Ik sprak een kennis die bij Ziggo werkt en die vertelde dat het hen ook verbaasde… lekker geruststellend.

Verveling

10 TIPS TEGEN VERVELING.

BRON: THE POWER COMMUNITY, GUUS VAN DIEST

Weer een week in quarantaine... hoorde ik de koelkast nou net zeggen ´pfff, daar heb je hem weer…´? Effectief omgaan met de ruimte die je thuis ervaart, in deze tijd zeker een uitdaging. De dagen worden steeds langer en de lijst met toegestane activiteiten steeds korter. Combineer dit met kids en thuis werken en daar is de context voor uitdaging. Daarom hebben wij een lijst met 10 tips om deze uitdaging met beide handen vast te pakken!

Corona Overgewicht

VERBAND OVERGEWICHT EN IC OPNAME CORONAPATIENTEN?

BRON: ZORGWIJZER

Er lijkt een sterk verband te zijn tussen overgewicht en corona.

Volgens de intensivist Diederik Gommers heeft gemiddeld twee derde tot 80 procent van de patiënten die op de intensive care ligt te maken met overgewicht. Ook uit China en andere landen komen soortgelijke berichten binnen. Lees het artikel hier verder.

CROP

ALLES OVER ONDERNEMEN, FINANCIEN EN MAATREGELEN OP EEN RIJTJE.

BRON: CROP

Crop heeft speciaal voor deze tijd een Corona 'Help'desk pagina aangemaakt als het gaat om financieen en regels voor ondernemers. Zo hebben ze zoveel mogelijk informatie voor jou op een rij gezet om de gevolgen van de maatregelen tegen de coronacrisis het hoofd te bieden. Zo beschik je steeds over relevante en actuele informatie. Lees het verder op de pagina.

Thuiswerken

THUIS WERKEN MET KINDEREN, ZO DOE JE DAT.

BRON: AD WERKT

We moeten steeds meer thuis gaan werken met zijn allen, maar ondertussen zijn ook alle scholen, kinderopvangcentra etc dicht. Opa's en Oma's kunnen ook even niet oppassen vanwege het virus dus dan toch maar multitasken. Maar hoe pak je dit het beste aan? AD Werkt verzamelde de beste tips voor je.

Immuunsysteem verbeteren

JE IMMUUNSYSTEEM VERBETEREN IN 6 STAPPEN

BRON: OVERLOAD WORLDWIDE

Je immuunsysteem verbeteren, hoe doe je dat? Een handjevol vitamines en gezond eten of zit er meer achter? 

Imuunsysteem

JOUW IMMUUNSYSTEEM EN ALLES WAT JE EROVER MOET WETEN

BRON: OVERLOAD WORLDWIDE

Je immuunsysteem, wat is dat eigenlijk en hoe werkt het? Hoeveel invloed heb je zelf op je immuunsysteem en weet je überhaupt van jezelf of je een sterk systeem hebt of niet?

BEWEGEN MET JE KINDEREN: WIPE OUT SPEL

BRON: SPORTIVATE, WWW.BINNENSPELEN.COM

De jongens van Sportivate hebben een kanaal speciaal opgezet om samen met je kinderen buiten/binnen te spelen, zodat iedereen voldoende beweging krijgt. Zie hier het 'Wipe Out' spel.

Eier ontbijt race

SPELEN MET JE KINDEREN. DE EIER ONTBIJT RACE.

BRON: SPORTIVATE, WWW.BINNENSPELEN.COM

De jongens van Sportivate hebben een kanaal speciaal opgezet om samen met je kinderen buiten/binnen te spelen. Zo leg je samen met je kids een parcour af met gekookte eieren, wie zal er winnen? Klik op onderstaande button en scrol naar beneden op hun site en kijk bij 'Spellen' voor de uitleg van deze bEIzondere race.

Podcasts

PODCASTS SPECIAAL VOOR ONDERNEMERS IN CORONA TIJD

BRON: DE ONDERNEMER

Driemaal daags op New Business Radio te beluisteren: Corona Update. Thomas Hendriks en/of Robert van den Ham van De Ondernemer bespreken met Ron Lemmens om 8.00, 12.00 en 17.00 uur corona & bedrijfsleven, met informatie, advies en nieuws, voor en door ondernemers.

Hoe blijf je fit

HOE BLIJF JE FIT TIJDENS DE CORONA QUARANTAINE?

BRON: RTL NIEUWS, ERIK BREEDVELD - THE POWER COMMUNITY UTRECHT

Naast scholen, restaurants en kroegen hebben ook fitnesscentra, sportclubs en zwembaden inmiddels hun deuren gesloten. Als het even kan, moeten we zoveel mogelijk binnen blijven. Maar hoe zorgen we als huismussen nou dat we tot 6 april fysiek én mentaal een beetje fit blijven?